Informationsprogram för Windows

Vi har under länkbiblioteket på sidan användbart lagt till programmen CPU-Z för att visa ingående information om ditt Windows-system samt programmet GPU-Z som visar detaljerad information om ditt grafikkort. Om du t.ex. undrar över vad för tillverkare och modell det är på ditt moderkort eller vad för slags grafikkort du har så är det busenkelt att ta reda på med dessa program.

Med GPU-Z och Speedfan kan man även kolla temperaturer systemet och grafikkortet och vid behov skapa en kontinuerlig loggfil som sedan går att läsa i efterhand om systemet hänger sig mellan varven, ett bra sätt att se om det är nåt bekymmer på fläktar eller liknande.

Det går även att spara informationen i en textfil ifall vi behöver veta något om din dator, som t.ex. hurdant RAM-minne den använder. Då skapar du helt enkelt en textfil i programmet och skickar till oss per e-post.

Leave a Comment